Website mariabosquee.com

Na een periode van rust in mijn blog, waarin ik toch niet stilgezeten heb betreft website-bouw en drukwerk, hier dan weer een fijn nieuw bericht.
De website van Maria Bosquee is gereed: mariabosquee.com. Het is, mede door de prachtige foto’s die zij heeft laten maken, echt een mooie website geworden. En ook een overzichtelijke site. Dat vinden we alle twee. We hebben er hard aan gewerkt, en toch onze tijd voor genomen.

Gelukkig waren we in die gelegenheid. Dit is een heel fijne manier van werken, hard werken in een ontspannen sfeer. Een nieuwe website, voor een nieuw bedrijf schud je niet zomaar uit je mouw. En deze website is meegegroeid met de ideeën die bij Maria opborrelden. Veranderingen die doorgevoerd werden, opnieuw bespiegelen en uiteindelijk weten wat je precies wilt. Ik heb het als een fijn proces ervaren en zoals ik van Maria begreep, zij ook.

Haar website beschrijft haar kennis en kunde in haar Praktijk voor Therapie & Coaching. De behandelvormen die zij geeft en praktische informatie over haar bedrijf. Maar vooral straalt de site ook uit, wie Maria is. Dat is natuurlijk een belangrijk element, wanneer iemand een coach wenst te vinden.

Dank je wel Maria voor je vertrouwen, en ik wens je veel plezier en voorspoed in je bedrijf.

heb je nog vragen?

Neem contact op