Samen een uurtje sparren …

Samen een uurtje sparren over je huidige of toekomstige website, zonder kosten. Gewoon omdat het kan.

In deze bijzondere tijd, heb je mogelijk iets meer tijd om even afstand te nemen van je dagelijkse werkzaamheden en je te richten op bijvoorbeeld je website. Of misschien is je wens om nu een website te gaan maken. Hoe dan ook: het is altijd fijn om even te kunnen sparren met iemand die er verstand van heeft.

Mijn werk bestaat voor een groot gedeelte uit het maken van websites. Mijn kracht ligt – naast het bouwen van de site – om samen met jou te kijken naar wat jij aanbiedt en hoe je dat het beste kan vertalen naar je website. Ik luister naar je, stel je vragen en probeer je zoveel mogelijk inzicht te geven. Op ontspannen en speelse manier jou een nieuwe kijk te geven op je website.

imac op tafel met koffie

Misschien is voor jou een wandeling de juiste manier, om even uit het denken te gaan, en vanuit je gevoel te praten over je site. Zodat we al pratend dat gevoel kunnen vertalen in vorm en beeld voor je site. Of we gaat samen met post-its aan de slag, zodat we de indeling / navigatie van je site kunnen nalopen en misschien verbeteren. Hoe het ook is: We kunnen in een uurtje veel doen om jouw vragen te beantwoorden.

Deze uurtjes plan ik het liefst op vrijdagmiddag. Neem contact met met op om er eentje te plannen. Kan je niet op vrijdagmiddag, dan vinden we wel een andere mogelijkheid. Ik hoop je snel te spreken!

Contact

mail: liesbeth@liesdesign.nl
mobiel: 06 29 105 372
Whatsapp is ook mogelijk, geef dan svp wel even je naam/adres door en dat het om deze aanbieding gaat.

Natuurlijk met de inachtneming van de huidige Corona maatregelen!

heb je nog vragen?

Neem contact op