LiesDesign nieuwe site!

Natuurlijk ook voor mijn eigen website geldt: een Word Press site biedt meer mogelijkheden. Daarom heb ik mijn voorgaande site – gemaakt met Adobe Muse – vervangen door een WordPress site. Adobe Muse heeft lang voldaan aan – voor mij – mooie opmaken en prachtige websites. Maar helaas kon dit programma niet mee met z’n tijd van responsiviteit. Daarvoor moest er te veel werk gebeuren en werd het bijna ondoenlijk voor de vele formaten schermen een goede website te bouwen. Bovendien is het niet gebaseerd op een CMS systeem. Al kan de klant ook in Adobe Muse teksten en beelden aanpassen, het is niet mogelijk voor hen, extra pagina’s toe te voegen enz.

Dit samen heeft me ruim 3 jaar geleden aangezet me meer in WordPress te verdiepen, cursussen op te pakken en uiteindelijk  ook de overstap naar WordPress te maken voor mijn klanten. Daar ben ik uiteindelijk ook heel blij mee. Zeker in combinatie met het de thema-serie die ik gebruik en onderliggende PRO- programma van the X-theme. Hiermee kan je eigenlijk ook in WordPress maken wat je wilt, zonder al te veel code te schrijven. Dat blijkt ook wel uit mijn nieuwe site. Je kan echt veel mooie dingen maken, leuke pop-up vensters, mooie knoppen enz.

Hierbij dan – met trots – de nieuwe website voor mijn eigen bedrijf. Sterk vereenvoudigd, in vergelijking met de vorige site. Het laat zien waar jij naar op zoek bent en vertelt hoe ik jou hiermee begeleid in mijn bedrijf. Voor mij is het belangrijk, dat jij je aangetrokken voelt tot mij en mijn bedrijf. Want om bijvoorbeeld een website te maken, ben je intens met elkaar aan het werk. En daarvoor is het belangrijk dat ik je leer begrijpen, zodat ik het kan vertalen in een website.

handen werkend aan grafisch ontwerp achter computer - illustratie

Mijn bedrijf – LiesDesign – heeft verder ook nogal wat verandering ondergaan. Het oorspronkelijke doel, om me geheel op interactieve tablet-publicaties toe te leggen, heb ik aangepast. De klanten die ik tegengekomen ben willen liever een website, of drukwerk. Een interactieve publicatie op de app stores is superleuk, maar het blijkt, dat mensen niet zomaar appjes downloaden. Van hun eigen drukwerk, willen ze lieve een interactieve pdf. En ik geef ze geen ongelijk. Een brochure – gedrukt, met daarnaast een mooie, interactieve pdf – of als je het uitgebreider wilt: een online brochure is een prachtige combinatie.

Mijn klanten zijn meestal kleinere bedrijven en zzp-ers. Mensen die graag in de avonduren en in het weekeinde aan hun eigen bedrijf werken. Daar heb ik me nu dan ook op gericht. Vrijdags en zaterdags ben ik bereikbaar voor mijn bedrijf. En indien nodig ook in de avonduren op andere dagen. Ik vind het werken met zzp-ers echt heel erg leuk. Hen verder helpen met hun huisstijl en social media uitingen. Een website, die mogelijk in de loop der jaren uitgebreid gaat worden en een wat andere functie gaat krijgen, dan het oorspronkelijke ‘online visitekaartje’. Daarmee help ik hen graag. Net als mijn eigen site. Deze zal zeker in de komende jaren nog meer uitgroeien.


heb je nog vragen?

Neem contact op