LiesDesign voor het maken van een professionele website voor ZZP-er en MKB.

Weet je al precies wat je wilt,
of ben je nog blanco en aan het oriënteren?

beeld van diverse schermgroottes met logo liesdesign

Bij LiesDesign zit je in beide gevallen goed.
Ik ben Liesbeth van Deemter; grafisch vormgeefster en webdesigner. Creatief, technisch en heb een goed inlevingsvermogen. Dat is een hele goede combinatie voor mijn bedrijf en daarom ook voor jou.

Als ZZP-er (MKB-er, stichting, non-profit) moet je vaak een duizendpoot zijn om alle zaken voor elkaar te krijgen. Laat mij je daarom helpen bij het maken van je WordPress website:

je onderzoek naar het doel van je site en je doelgroep

de functionaliteiten die jij op je website nodig hebt

de uitstraling die past bij jouw en je bedrijf

het bouwen van je website

Een goede website die bij jou past, vindbaar is en voor jouw doelgroep gemaakt. Het hoeft niet direct een website van vele pagina's te zijn. Je kan je website met je mee laten groeien, zodat jij je er comfortabel bij voelt. Ik help je daar graag bij! En dat kan op het tempo dat past bij jou.

Daarnaast kan ik je uiteraard helpen met je drukwerk, zoals je visitekaartje, een roll-banner, brochure of magazine. LiesDesign maakt websites en drukwerk voor de ZZP-er en kleine organisatie.

Maak een afspraak
 

LiesDesign:

website

Ben jij toe aan een nieuwe website? Of je al precies weet wat je wil, of je hebt nog geen idee, we gaan samen jouw WordPress website realiseren! Begin je van scratch af aan? Dan zoeken we samen naar de juiste vorm, opzet en inhoud die jouw bedrijf vindbaar maakt. Ik begeleid je in alle stappen die gezet moeten worden. Geef je richting en aanwijzingen. Maar bedenk wel: het is jouw website, dus jij bepaalt de inhoud. Of het een kleinere - one pager - is of een meertalige bedrijfswebsite - LiesDesign kan je bij beide helpen en de website creëren. LiesDesign is er voor de vormgeving, het maken, de uitleg en het onderhoud.

Lees verder over websites

DRUKWErk & digitaal

Wil je ook snel en effectief informatie delen met je klanten, zonder geld te verspillen aan gedrukte literatuur die in de kast blijft liggen? Digitale publicaties zijn een goede vervanger - of aanvulling - voor je gedrukte brochures. Soms zijn 25 gedrukte brochures genoeg en kan de rest digitaal verspreid worden. De digitale pdf kan ook veel interactie bevatten en is een goede manier om je brochures etc te delen. Soms is het wenselijk een paar gedrukte brochures te hebben. En de digitale versie uit te breiden met meer interactiviteit , zodat je vanuit je brochure direct kan verwijzen naar je website of andere online publicaties

Wat wil jij laten maken?
Image
DIGITALE LITERATUUR / PUBLICATIES

Het scherm
is het
nieuwe
papier!

Image

Jouw klanten zijn online ...

... dus jij ook!

Websites