Website

De spil van je bedrijf!

Wanneer jij een goed vindbare en professionele website wenst, dan ben je aan het juiste adres. Professioneel hoeft niet direct te betekenen dat je een groot bedrijf moet hebben, of al een heel succesvolle ZZP-er bent. Een professionele website voldoet aan de eisen, die een moderne website tot een goede, betrouwbare en vindbare website maakt. En dan maakt niet uit of je van scratch af aan moet beginnen, of dat je al precies weet wat en hoe je je website wenst. We gaan samen aan de slag. Ja, samen. Want een website is niet iets dat je geheel uit handen geeft, dat is mijn idee. Jij bepaalt uiteindelijk de inhoud, de teksten en de beelden, de functionaliteiten en wat je uit je website wenst te halen. Maar ik zal je hierbij ondersteunen en in de goede richting laten gaan. Ik geef je ook tips over hoe je het beste je website kan inrichten en bijhouden. Maar natuurlijk, als je meer dingen hiervan uit handen wil geven, kan dat zeker ook.

De website dient jouw boodschap te vertellen, uit te stralen wie je bent en hoe je werkt. De lezer zoekt naar iets specifieks en op jouw website vindt hij de oplossing. Je nodigt hem uit om contact met je te maken via je call-to-actions. Een website echt werkend te maken vraagt aandacht, tijd en investering om te leren. Ik help je op weg en wijs je de richting die je kan gaan. Het is een intense, maar heel erg leuke weg om samen te bewandelen, en de oplevering van je site is altijd een feestje!

Image
Image
Image
Image
Image

  Ik bouw de websites met  Cornerstone van Themeco . Een betrouwbare partij, die meegroeit met de ontwikkelingen en mogelijkheden, en daar bovenuit steekt. Heel belangrijk ook, een goed support-team. Een bedrijf met het hart en kennis, waar ik graag zaken mee doe.

  Dit betekent dat jij een website kan bedenken, en ik hem voor je kan bouwen. Je zit niet vast aan kleuren en lijntjes die standaard thema's vaakt hebben, en die net niet passen bij wat jij in je hoofd hebt.

  klein

  Custom made website - one-pager

  WordPress en Theme PRO installatie (t.w.v. $79).

  Afgestemd op jouw huisstijl: maatwerk.

  SSL certificate, standaard blog / portfolio

  Volledig responsive (goed leesbaar op verschillende scherm-formaten).

  Na oplevering 3 maanden ondersteuning.

  € 795

  middel

  Custom made website - max 6 pagina's.

  WordPress en Theme PRO installatie (t.w.v. $79).

  Afgestemd op jouw huisstijl.

  Inclusief blog, portfolio, producten pagina, SSL certificate.

  Volledig responsive (goed leesbaar op verschillende scherm-formaten).

  Na oplevering 6 maanden ondersteuning.

  € 1495

  Groot

  Custom made website 

  WordPress en Theme PRO installatie (t.w.v. $79).

  Volledig afgestemd op jouw huisstijl en huisstijl wensen.

  Inclusief custom made blog, portfolio, producten pagina, SSL certificate, Mailchimp inschrijfformulier.

  Extra pagina's zoals case studies of producten mogelijk. Geen webshop.

  Volledig responsive (goed leesbaar op verschillende scherm-formaten).

  Na oplevering 12 maanden ondersteuning.

  v.a. € 1995

  Image

  Wij gaan het hebben over:

  • Wat is het doel van de website?
  • Wie is je doelgroep?
  • Hoe ga je die bereiken?
  • Welke investeringen doe je al om contact te maken?
  • Wat is de uitstraling van je bedrijf, hoe gaan we die in je website naar voren laten komen.
  • Hoe ga je de verkoop van de producten / diensten aanbieden?
  • Wie levert content aan?
  • Worden er professionele (SEO) teksten geschreven? Of ga je die zelf schrijven?
  • Welke beelden ga je gebruiken
  • Wat zijn je deadlines
  • Waar breng je je  hosting onder?
  • Functionaliteiten in je website
  • Onderhoud en back-up van de website

  Hoe gaat het in zijn werk?

  Ook wanneer je niets af weet van websites, SEO teksten of beelden uitzoeken kan ik je stap voor stap begeleiden tot het punt waarop we bovenstaande vragen kunnen gaan beantwoorden. Maar let wel op: ik wijs je de richting, jij doet dit huiswerk. Als je dat niet zelf wilt/kunt doen, kunnen we iemand zoeken, die dit van je overneemt. Wanneer dit bekend is ga ik de website voor je opzetten. Dit gebeurt eerst nog als 'prototype', maar wel in WordPress website met het thema Pro van Themeco. Ik maak mijn websites met de hand. Dus je zit niet vast aan een kleur / opmaak van een thema. Ze worden geheel naar jouw bestaande huisstijl vormgegeven.

  Wanneer we afgesproken hebben dat ik de website voor je ga maken en jou ga begeleiden in het samenstellen, stuur ik je mijn factuur toe van driekwart van de totale kosten. Na betaling ga ik voor je aan de slag! Na maximaal 2 maanden stuur ik je de factuur voor het restant toe. Het volledige bedrag dient betaald zijn, voordat de website opgeleverd wordt en online komt te staan.

  Wat je zelf doet:
  Je domeinnaam registreren en je hosting regelen. Indien je mij dan de gegevens stuurt, zorg ik voor de WordPress installatie, SSL certificaat, Thema installatie, zodat we kunnen beginnen. Ik werk zelf graag met Hosting2Go of MijnDomein. Ook Antagonist is een goede hosting. Bij allen kan je ook je naam registreren, indien je dat wenst.

  Teksten en beelden:
  Deze dien je zelf aan te leveren. Jij bent de eigenaar van je site, en jij weet het beste wat je je eigen publiek wilt vertellen. Ik heb een goed blog geschreven als je starter bent, over het bedenken van je website. Over het zoeken en gebruiken van beelden. Lees dit blog hier. Uitbesteden van het maken van beelden en teksten kan natuurlijk ook. Ik weet een aantal goede SEO tekstschrijvers en of fotografen die dit werk professioneel voor je kunnen uitvoeren. Zelf aan de slag gaan is ook prima. Met wat oefening en gezond verstand kom je een heel eind!

  Huisstijl
  Heb je nog geen huisstijl/logo? Dan is dat wat eerst moet worden vastgelegd. Kleurgebruik, lettertypes, beeld- en tekstgebruik. Dit is niet inbegrepen in het website-pakketten. Als grafisch vormgeefster kan ik je hier uiteraard de weg in wijzen, of voor je maken. Afhankelijk van je wensen kan ik je hiervoor een offerte aanleveren.

  Maak een afspraak