Contact

06 29 105 372
liesbeth@liesdesign.nl

Je kan me het beste bereiken op:
vrijdag / zaterdag of in de avonduren.
Een mail of whatsapp sturen kan natuurlijk altijd.

“Liesbeth biedt de perfecte combinatie van professionalisme en creativiteit. Het is zeer prettig dat ze zo goed naar jouw wensen luistert, en vertaalt in iets concreets. Van alleen maar een paar ideeen heeft Liesbeth een prachtige website gemaakt . Daarbij is ze altijd bereid om je verder te helpen. Een aanrader!”

 - Maria Bosquee

Image

Ik ben enthousiast, daadkrachtig en een vakvrouw; met passie voor mijn vak. Ik heb ruim 27 jaar ervaring als grafisch vormgever. Heb bij internationale bedrijven gewerkt op de afdeling Marketing, waarbij vaak de rechterhand was van de Marketing manager. Ik ben dus gewend om te maken wat jij wil zien en dat binnen een huisstijl (indien deze bestaat) en vaak onder tijdsdruk.

Naast een leuke part-time baan heb ik mijn eigen bedrijf en help jou graag en met plezier met je website, drukwerk of andere (digitale) vormgeving.

Waarom die combinatie: deeltijdbaan en eigen bedrijf?
Na 2 jaar alleen als zzp-er te hebben gewerkt merkte ik dat acquisitie minder 'mijn ding' is. Ieder zijn/haar vak! Daarom heb ik besloten op een aanbod in te gaan van een klant van mij  en weer in loondienst te gaan werken, voor een aantal dagen per week. Dit doe ik met heel veel plezier bij Bever Innovations te Zierikzee. Ik werk daar (weer) op een marketingafdeling als grafisch vormgeefster. Een dynamisch en innovatief bedrijf. Zo ben ik van mijn 'boterham' verzekerd en kan ik ook het leuke werk blijven doen in mijn eigen bedrijf. De dynamiek tussen met jouw - de klant met de vraag - en mezelf als deskundige, vind ik iedere keer weer bijzonder. Ik help je graag met mijn 'grafische handen'.

Ik neem de tijd voor je. En werk vrijdags en zaterdags voor mijn eigen bedrijf. Soms in de avonduren in de week, indien dit nodig is. De ervaring tot nu toe van mijn klanten is, dat dit absoluut geen probleem is.

WAAROM LIESDESIGN?

Ik werk vanuit mijn hart, met enthousiasme en kennis voor hetgeen ik aanbied. De mensen/bedrijven die ik aantrek passen bij mij.

MIJN MISSIE

is kleine zelfstandigen/organisaties te ondersteunen en/of adviseren in het bedenken en maken van hun WordPress website of marketing materialen en deze te realiseren. Doordat ik dit in goed contact met de hen doe, zal de boodschap en uitstraling van het product echt bij hen passen.  En hen ondersteunen hun organisatie op een positieve en duidelijke manier zichtbaar te maken, waardoor deze kan floreren.

WIE IK BEN EN HOE IK WERK / LEEF

Mede door mijn achtergrond zit het technisch werken in mijn systeem. Het gevolg is dat creativiteit en technische mogelijkheden samenkomen in mijn werk als grafisch vormgeefster. Deze eigenschappen zet ik in om jouw boodschap doeltreffend over te brengen.

 Het 'spelen' met vorm, tekst en kleur geeft me iedere keer opnieuw  veel plezier. Nieuwe technieken uitproberen, leren en toepassen vind ik een leuke uitdaging. Door beide te combineren zijn de mogelijkheden van drukwerk en digitale publicaties groot. Juist de combinatie van papier en schermgebruik geeft een boodschap een bootst!

 Ik werk graag als team aan een product. Met jou als klant en eventueel andere vakmensen die nodig zijn voor een prachtig eindresultaat. Ik bezit over een netwerk waarin zich goede vakmensen bevinden.

 Ik ben blij met de nieuwe ontwikkelingen, waarbij ZZP-ers veel meer samenwerken. Zo vormen zich prachtige initiatieven en werken we samen in een netwerk van kennis, ervaring en enthousiasme.

Ik leef met de kennis die ik bezit vanuit vanuit mijn hart en mijn gevoel. En mijn hart gaat uit naar een leefomgeving waar we echt rekening houden met de aarde en al haar bewoners! Zowel op materieel, sociaal als spiritueel gebied.

Jij en ik kunnen op het snijvlak van transparantie en open-samenwerking 'wonderen' verrichten. Niet alleen in het leven van alledag, zeker ook in de zakelijke wereld. Als we onze positieve energie, passie en kennis inzetten, maken we er een prachtige wereld van.

 Ik draag graag mijn steentje bij aan het creëren van een duurzame aarde op verschillende manieren. Allereerst door in de kracht van positiviteit en transparantie.  Natuurlijk gebruik ik groene stroom (van Nederlandse windenergie) en heb ik een provider die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

 Een aantal instanties waar ik me voor inzet / grafisch bijdrage aan lever:

Stichting Passiegron

Roosendaalse Uitdaging

en ben lid van

Global Ecovillage Network.