KRACHT

Als je met LiesDesign in zee gaat zet ik mijn kracht in om jou te helpen de vele vragen te beantwoorden, die op je af komen bij het maken van je website.

De kracht is - om samen met jou - je site te maken. We gaan echt samen kijken wat jouw wensen zijn, wat je mooi vindt en wat niet. Wat absoluut in je site moet komen en zaken die misschien voor jou niet nodig zijn. Wat de 'call to actions' zijn, dus waarmee nodig jij je klant uit om contact met je te maken.

En ook - welke informatie je gaat delen op internet - wat ook voor de SEO (de vindbaarheid op google) erg belangrijk is. Jouw expertise omgezet in je website.

 

VORMGEVING

Als we weten wat je wilt dan komt het stuk vormgeven en stap voor stap bouwen. Pas als  alles op zijn plek staat en alles werkt, krijg je van mij de vraag of de site akkoord is om on-line te gaan, waarna ik deze bij jouw provider op de server plaats.

 

ONDERHOUD

Wil je zelf niets doen aan je website? LiesDesign onderhoudt je website graag! Hiervoor sluit je een abonnement af. Je kan altijd zelf ook tekst en beeld aanpassen, maar ik doe het graag voor je, zodat jij er geen omkijken naar hebt.

WEBSITE:

VOOR JOU & MET JOU

PORTFOLIO

Website pakketten

 

 

We werken o.b.v. een door jou uitgekozen template. Je bent goed zichtbaar en vindbaar. Men kan je contactgegevens vinden en er zijn meerdere 'verbindingen' naar social media. Jij levert zelf je teksten en beelden aan.Bijv. een lange scrollable pagina met 3 onderdelen of 3 pagina's. Incl. mobiele site. Kosten € 850,=CONTACT

 

 

 

Een website die precies dat doet wat je van hem verlangt.Verschillende modules mogelijk:- ingebouwd blog- slide-shows / film- connecties met social media- prachtige interactiviteit.Kosten € 1000 - € 2500.Je krijgt een offerte op maat.

CONTACT

 

 

 

 

Na een orienterend gesprek ga ik aan de slag om de eerste opzet te maken. Daarna gaan we samen achter de computer, drie keer drie uur, waarbij ik je 'grafische handen' ben. Zo creeren we samen je website.Ieder met onze eigen kennis.Kosten: € 1585 - € 3085(uurtarief € 65,-)

CONTACT

 

 

 

 

 TEMPLATE  Je wilt graag een website om zichtbaar te zijn op het web o.b.v. een door jou uitgekozen template.  

 

 

 

 

 

 

 MAATWERK  Een uitgebreide website met social media functies, interactiviteit, blog enz. Precies zoals jij hem wilt hebben.

 

 

 

 

 

 

 

VIP-WEBSITE Speciaal als je nog niet precies weet wat je wilt. We gaan samen aan de slag en ik ben je 'grafische handen'.3 Middagen samen achter het scherm bouwen we aan je website.

 

WORDPRESS OF ADOBE MUSE

LiesDesign werkt met 2 verschillende technieken bij het bouwen van een website, afhankelijk van je wensen.

 

De website die met behulp van Adobe Muse wordt gebouwd, heeft als voordeel, dat hij geheel naar jouw wensen kan worden gemaakt. Hij is grafisch fantastisch, heeft vele mogelijkheden, is responsive en kan ook gekoppeld worden met social media etc. Indien je echter een blog wilt bijhouden via je site, of zelf het CMS systeem wilt gebruiken, dan raad ik je aan voor een ander systeem te kiezen.

 

En dat is natuurlijk WordPress. Deze zijn ook aan te passen aan jouw huisstijl en jouw wensen. De vele mogelijkheden die de plugins bieden geven je site grote kracht.

 

Indien je je wensen kenbaar maakt, kan ik je adviseren  welk soort website het beste bij je past.

Maak vrijblijvend een afspraak, dan kan ik je alles vertellen over mijn werkwijze, de stappen die genomen moeten worden tot het komen van een goede website voor jou / jouw bedrijf.

 

Om een website te maken heb je kennis van zaken en een goede focus nodig.

Vragen? Bel me!

Onderhoud

Voor onderhoud van de website rekent LiesDesign € 65 per uur.

Abonnementen zijn voordeliger:

ONDERHOUDSPAKKET
KLEIN

 

 

Pakket van 2 uur

website onderhoud -

per kwartier op te nemen.

 

 

€ 115

 

BESTEL

ONDERHOUDSPAKKET MIDDEL

 

 

Pakket voor 6 uur

website onderhoud - per

kwartier op te nemen.

 

 

€ 350

 

 

BESTEL

ONDERHOUDSPAKKET
GROOT

 

 

Totale onderhoud website.

Jaar-abonnement

 

 

€ 600 of

€ 50 per maand.

 

 

 

BESTEL

MOGELIJKHEDEN GENOEG - VOLG ME

Online-publicatie

voorbeeld:

 

 

Liesbeth van Deemter

Weissenbruchstraat 70,

4703 JW Roosendaal, Nederland

Mobiel: +31 (0)6 29 105 372

KvK: 588 336 17

IBAN: NL41 INGB 000 210 3406

BTW: NL 0038 906 124

 

ALGEMENE VOORWAARDEN