LiesDesign

"Liesbeth heeft ons geadviseerd bij het ontwikkelen van een presentatiemap voor onze Aeroplane Cruise Flight Events. We vroegen nogal wat. Het avontuur en de opwindende beleving uit het begin van de luchtvaart tot uitdrukking zien te brengen in drukwerk. We waren ook best kritisch in de keuze van de opdrachtnemer. Met Liesbeth was er meteen een klik doordat ze exact wist wat we voor ogen hadden. Het resultaat is er ook naar. Met Liesbeth werken betekent dat je een gedreven en enthousiast professional in huis haalt die zich als geen ander kan inleven in de situatie van haar opdrachtgever en aan de slag gaat voor een mooi eindproduct. We zijn erg tevreden."

Portretfoto van liesbeth van Deemter

Ik ben enthousiast, daadkrachtig en een vakvrouw; vol passie wanneer het mijn werk betreft. Ik heb ruim 20 jaar ervaring als grafisch vormgever / DTP-er* bij een internationaal bedrijf. Nu heb ik mijn eigen bedrijf en help jou graag en met plezier met al jouw drukwerk en de vertaalslag maken van papier naar het digitale scherm.

 

Van idee naar vorm, kleur, beeld en interactiviteit. En om het juiste gevoel in de opmaak te creeren. Een goed contact maakt dat ik me goed kan inleven in wat jij verwacht van mijn grafische handen. Ik houd me aan mijn afspraken en zorg dat jouw werk naar tevredenheid en op tijd klaar is.

 

*) DTP staat voor: Desktop Publishing. Dit is het vormgeven en drukklaar maken van documenten  - met behulp van een computer.

MAIL ME

BEL ME

Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met de iPad was ik op slag verliefd op deze manier van lezen en beleven! Het brengt zoveel meer! Ik wil je graag adviseren en de mogelijkheden tonen om jouw publicaties ook digitaal vorm te geven. Of het nu voor een tablet, smartphone, computerscherm is.

 

Mede door mijn achtergrond zit het technisch werken in mijn systeem. Het gevolg is dat creativiteit en technische mogelijkheden samenkomen in mijn werk als grafisch vormgever. Met deze eigenschappen help ik je graag doeltreffend jouw boodschap over te brengen.

 

Het 'spelen' met vorm, tekst en kleur geeft me iedere keer opnieuw  veel plezier. Nieuwe technieken uitproberen en toepassen vind ik een leuke uitdaging. Door beide te combineren zijn de mogelijkheden van drukwerk en digitale publicaties groot. Juist de combinatie van papier en schermgebruik geeft jouw boodschap een bootst!

 

Ik werk graag als team aan een product. Met jou als klant en eventueel andere vakmensen die nodig zijn voor een prachtig eindresultaat. Ik bezit over een groot netwerk waarin zich veel vakmensen bevinden.

 

Ik ben blij met de nieuwe ontwikkelingen, waarbij ZZP-ers veel meer samenwerken. Zo vormen zich prachtige initiatieven en werken we samen in een groot netwerk van kennis, ervaring en enthousiasme.

 

Ik leef vanuit vanuit mijn hart en mijn gevoel. En mijn hart gaat uit naar een leefomgeving waar we echt rekening houden met de aarde en al haar bewoners! Zowel op materieel, sociaal als spiritueel gebied.

 

Jij en ik kunnen op het snijvlak van transparante en open samenwerking 'wonderen' verrichten. Niet alleen in het leven van alledag, zeker ook in de zakelijke wereld kan dit worden neergezet. Als we onze positieve energie, passie en kennis inzetten, maken we er een prachtige wereld van.

 

Ik draag graag mijn steentje bij aan het creƫren van een duurzame aarde op verschillende manieren. Allereerst door in de kracht van positiviteit en transparantie te geloven.

 

Natuurlijk gebruik ik groene stroom (van Nederlandse windenergie) en heb ik een provider die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan.

 

Een aantal instanties waar ik me voor inzet:

Humanitas, taalmaatjesproject.

lever mijn grafische bijdrage aan de

Roosendaalse Uitdaging en

ben lid van Global Ecovillage Network.

 

MOGELIJKHEDEN GENOEG - VOLG ME

Online-publicatie

voorbeeld:

 

 

Liesbeth van Deemter

Weissenbruchstraat 70,

4703 JW Roosendaal, Nederland

Mobiel: +31 (0)6 29 105 372

KvK: 588 336 17

IBAN: NL41 INGB 000 210 3406

BTW: NL 0038 906 124

 

ALGEMENE VOORWAARDEN